Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Metamorfosis (Halkidiki-Sithonia), 4 You Residence este o proprietate unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 8 camere. Dotările camerelor de la 4 You Residence asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu cană-fierbător pentru preparare cafea sau ceai. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Oaspeții beneficiază de vedere la munte sau la grădină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. 4 You Residence are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Ele au de asemenea masă și cuptor. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La proprietate, în grădină, există facilități de grătar. 4 You Residence oferă o zonă de picnic.

4 You Residence are un loc de joacă special amenajat în grădină. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

4 You Residence dispune și de cameră pentru bagaje.

Proprietatea are plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 66 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 66 km

Plaje în vecinătate
Plajă - 50 m

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi zone publice gratuit
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la munte
Curățenie în cameră - zilnic
TV
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Terasă
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Frigider
Canale prin satelit
Plajă
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Plajă privată
Pardoseală de gresie/ marmură
Canale TV pentru copii
Plajă - la 50 m
Vedere la grădină
Grătar
Terasă
Fierbător
Zonă de picnic
Parcare la proprietate
Canapea extensibilă
Masă
Chicinetă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Cuptor
Seif
Halat de baie
Birou
Laptop

Locatie