Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Metamorfosis (Halkidiki-Sithonia), 4 You Family este o proprietate unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, grădină și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la 4 You Family asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la munte, la grădină sau la oraș. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, halate de baie și papuci. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. 4 You Family are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Ele au de asemenea zonă de luat masa și cuptor. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Beneficiind de avantajele chicinetei, oaspeții pot să iși prepare micul dejun sau ale gustări și să le savureze pe balcon.

Paturi pentru bebeluși sunt oferite pentru cei mici.

Este disponibil de asemenea serviciul de trezire.

Proprietatea are plajă privată cu nisip și pietriș. Accesul este imediat. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 62 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Salonic - 62 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi zone publice gratuit
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la munte
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
TV
Telefon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Terasă
Frigider
Balcon
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Plajă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Seif
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Vedere la grădină
Halat de baie, papuci
Grătar
Terasă
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă privată - cu plata
Canapea extensibilă
Scaun înalt pentru copii
Paturi bebeluși
Masă
Chicinetă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Cuptor
Seif
Zonă de luat masa
Halat de baie
Vedere la oraș
Plajă cu nisip/pietriș
Piscină
Serviciu de trezire
Acces imediat plajă
Fier de călcat
Radio
Laptop

Locatie