Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Apollo

   Strada 23 August 13, Eforie Nord 905350, Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Apollo este situat intr-o zona linistita si va ofera conditiile necesare pentru un concediu placut si odihnitor.

Camerele au aer conditionat, TV -LCD, minibar, baie cu dus, balcon, internet, telefon, pardoseala cu mocheta. Număr total camere: 120 Duble: 120Descriere facilitati: Dotari generale: restaurant -cu specific national si international, loc de joaca pentru copii, internet -wireless (in lobby), pastrare obiecte de valoare, bar, bar la piscina, presa, camera bagaje.

Servicii: Gratuite: pastrare valori, presa, camera bagaj, acces piscina cu sezlonguri gratuite in limita disponibilitatii, loc de joaca pentru copii, internet wirless, jocuri de divertisment pentru adulti: sah, table, tenis de masa. Contra cost: servicii telefonice si fax, servicii de spalatorie / calcatorie. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -pentru adulti si copii (acces piscina cu sezlonguri gratuite).

Procedurile de tratament se asigura in cadrul bazei de tratament Ovicris. Tratamentul poate cuprinde: -compresa calda cu namol -cataplasma cu parafina -electrostimulare antialgica -electrostimulare musculara -laserterapie -magnetoterapie -masaj sedativ (miorelaxant) -masaj trofic -masaj anticelulitic -kinetoterapie individuala Serviciile disponibile la Cabinetul Medical Ovicris: -Consultatie medic specialist -Recuperare medicala -Medicina Fizica si Balneologie pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea tratamentului si a recomandarilor. Alte servicii disponibile pentru pacientii centrului nostru de tratament: -masurarea tensiunii arteriale -masurarea glicemiei -injectii intramusculare -pansamente.

Turistii au obligatia de a se prezenta la Cabinetul de BALNEO-FIZIOTERAPIE OVICRIS cu biletul de trimitere de la medic. Distractie: jocuri de divertisment pentru adulti (sah, table, tenis de masa) - gratuit.Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Apollo, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet (pentru minim 40 de persoane), iar restul meselor in sistem bonuri valorice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Piscină exterioară
cafe bar
loc de joacă

Locatie