Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate de 5 stele se află în Dubai și deține piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de concierge este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Address Downtown Dubai asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar și aparat pentru preparare cafea. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la oraș. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Cele 4 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Bucătăria internațională și mediteraneană propun meniuri variate. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 2 baruri de la Address Downtown Dubai stau zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea unde oaspeții pot avea specialități din cafea sau alte delicatese.

Centrul de wellnes și spa de la Address Downtown Dubai oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună. Cada cu hidromasaj și baia turcească fac parte din oferta de servicii spa de la proprietate. Servicii de manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale și tratamente corporale stau la dispoziție celor interesați. Address Downtown Dubai oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze. Address Downtown Dubai oferă o piscină cu vedere panoramică asupra întregii zone.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei.

Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Address Downtown Dubai are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 10 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Address Downtown Dubai sunt: Souk Al Bahar - 300 m, KidZania Dubai - 300 m, Dubai Aquarium & Underwater Zoo - 400 m.


Restaurante:
The Restaurant At Address Downtown - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
The Garden (view Burj Khalifa) - Bucătărie: internațională, grill, Meniu: à la carte
Gal - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Neos (etaj 63, urban chic) - Bucătărie: snacks, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Fitness
Jacuzzi
Cafenea
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 baruri
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Tratamente corporale - cu plata
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
4 restaurante
Dressing
Manichiură & pedichiură - cu plata
Plajă publică
Meniu à la carte
Plajă cu nisip
Mașină de cafea
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Piscină exterioară
Piscină pentru copii
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Șezlonguri
Saună
Facilități business - fax/ copiator - cu plata
Sală de fitness
Cameră cu aburi
Grădină
Spălătorie - cu plata
Terasă
Sală de conferințe - cu plata
Aer condiționat
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Vedere la oraș
Baie turcească - cu plata
Piscină cu vedere panoramică
Facilități călcat
Plajă - la 7 km

Locatie