Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Dubai și deține piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și business centre. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Avenue Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, pardoseală de gresie/ marmură și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar, aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la oraș. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Ele au de asemenea zonă de luat masa. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Avenue Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Avenue Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de diverse tratamente de înfrumusețare. Servicii de manichiură & pedichiură, coafor și tratamente faciale stau la dispoziție celor interesați. Avenue Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze. Avenue Hotel oferă o piscină situată la înălțime, de unde oaspeții pot admira o priveliște superbă.

Avenue Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând darts sau biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live, discotecă și alte programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri stand-up comedy, karaoke sau cine tematice.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Avenue Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de a petrece timp în natură. Ei au posibilitatea de a participa la tururi de mers pe jos. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei. La proprietate copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Servicul de babysitting și cărucioare sunt oferite pentru cei mici.

Avenue Hotel dispune și de lift, cameră pentru bagaje și seif. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie Biroul de turism de la Avenue Hotel poate furniza informații turistice sau poate face rezervări la diverse activități.

Avenue Hotel are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dubai, situat la o distanță de 3,4 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Avenue Hotel sunt: Stația de metrou Al Rigga - 100 m, Deira Clock Tower - 400 m, Stația de metrou Salah Al Din - 900 m.


Restaurante:
Manhattan Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: Bufet și à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Seif
Bar
Fitness
Schimb valutar
Minibar
Cafenea
Magazine
Telefon
Balcon
Foehn
Animatori
Bancomat
Concierge
Birou
Dressing
Laptop
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Cameră pentru bagaje
Karaoke
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Discotecă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Terasă
Piscină pe acoperiș
Piscină cu vedere panoramică
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Divertisment de seară
Parcare pe stradă
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Cărucioare
Canale TV pentru copii
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Spa/ centru wellness
Piscină încălzită
Fierbător
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Tratamente faciale - cu plata
Meniu pentru copii - cu plata
Seri cu cină tematică
Darts - cu plata
Tururi de mers pe jos - cu plata
Masă
Mochetă
Toaletă cu mânere
Zonă de luat masa
Tur cultura locala - cu plata
Chiuvetă joasă de baie
Stand-up comedy
Vedere la oraș
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Halat de baie
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Șemineu
Manichiură & pedichiură - cu plata
Piscină exterioară
Fax

Locatie