Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aelius Hotel and Spa( ex.Lavris Hotel)


Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Gouves (Creta-Heraklion), la 600 m de plaja Gouves, și oferă unități de cazare cu aer condiționat, terasă în aer liber și grădină. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și teren de tenis. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Sunt disponibile 170 camere. Dotările camerelor de la Aelius Hotel And Spa asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Cele 2 restaurante de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet sau à la carte. Bucătăria internațională, grecească și mediteraneană propun meniuri variate. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. În plus, proprietatea oferă cafenea și snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri sau diferite specialități din cafea. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Aelius Hotel And Spa oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj, de diverse tratamente de înfrumusețare sau de relaxare în saună. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Servicii de manichiură & pedichiură, coafor și tratamente faciale stau la dispoziție celor interesați. Aelius Hotel And Spa oferă piscină interioară și 3 piscine exterioare cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Aelius Hotel And Spa oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă, darts, biliard. Seara, proprietatea oferă diverse programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri karaoke.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Din oferta de activități sportive fac parte și orele de tenis de câmp. Aelius Hotel And Spa este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Aelius Hotel And Spa propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație. La proprietate copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Serviciul de babysitting este oferit contra cost.

Aelius Hotel And Spa dispune și de un lounge cu Tv în spațiile comune. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Aelius Hotel And Spa are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 17 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Aelius Hotel And Spa sunt: Parcul de agrement Dinosauria Park - 1,3 km, Cretaquarium Thalassocosmos - 1,8 km, Parcul de agrement Watercity - 5,1 km.


Restaurante:
Erontas - Bucătărie: grecească, internaţională, Meniu: bufet
Kritamos - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
All Inclusive
Fitness
Schimb valutar
Karaoke
Snack bar
Club pentru copii
Cafenea
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Darts
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
2 restaurante
Teren de tenis - cu plata
Aqua Aerobic
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Bufet pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
3 piscine exterioare
Plajă publică
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Călcătorie - cu plata
Piscină pentru copii
Șezlonguri
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Loc de joacă în aer liber
Tenis de masă
Vedere la piscină
Sală de fitness
Sală de conferințe - cu plata
Aer condiționat
Plajă - la 600 m
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Grădină
Camere pentru nefumători
Terasă
Tv în spațiile comune
Închirieri biciclete - cu plata
Tenis de câmp - cu plata
Divertisment de seară
Curăţătorie chimică - cu plata
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Jocuri și puzzle-uri
Cameră cu aburi
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Bibliotecă
Mic dejun în cameră
Servicii de înfrumusețare
Cameră pentru bagaje - cu plata
Umbrele de soare

Locatie