Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Almyrida (Creta-Chania), Almyrida Beach este o proprietate de 4 stele unde oaspeții au la dispoziție camere cu vedere la mare, restaurant, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Almyrida Beach asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Almyrida Beach stă zilnic la dispoziție.

Almyrida Beach oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Almyrida Beach este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice.

Almyrida Beach dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Almyrida Beach are acces la plajă.

Almyrida Beach se află la 25 km de Orașul Chania și la 30 km de Aeroportul Internațional Chania.

Cele mai apropiate atracții de Almyrida Beach sunt: Portul din Souda - 17,0 km, Portul vechi venețian din Chania - 26,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională

Puncte de interes
Portul din Souda - 17 km
Portul vechi venețian din Chania - 26 km
Orașul Chania - 25 km

Plaje în vecinătate
Almirida Beach - 30 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internațional Chania - 30 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sală de fitness
Bar
Fitness
Cameră pentru bagaje
Aer condiționat
Plajă
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Room service - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Sporturi nautice - cu plata
Acces imediat la plajă
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Wi-Fi camere gratuit
Călcătorie - cu plata
Camere pentru familie
Piscină exterioară
Vedere la mare
Frigider
Balcon
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Seif - cu plata
Lift
Plajă - la 50 m
Vedere la grădină
Fierbător
Seif

Locatie