Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALLIUM VILLAS RESORT


Descriere

Situată în Bodrum, această proprietate de 5 stele dispune de plajă privată, piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness și business centre. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Servicii de concierge și închirieri auto sunt puse la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Dotările camerelor de la Allium Villas Resort asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, parchet și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu aparat pentru preparare cafea și cană-fierbător. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Bucătăria italiană de la Allium Villas Resort propune preparate culinare apetisante. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Allium Villas Resort stă zilnic la dispoziție. Meniuri pentru diete speciale sunt oferite celor cu nevoi speciale de nutriție.

Centrul de wellnes și spa de la Allium Villas Resort oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Allium Villas Resort oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare. Allium Villas Resort oferă o piscină cu vedere panoramică asupra întregii zone.

Programul de seară de la proprietate cuprinde seri cu muzică live.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Există, de asemenea, la proprietate și tururi pentru cunoașterea culturii locale.

Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la o distanță de 39 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Allium Villas Resort sunt: Pedasa Antique City - 13,0 km, Morile de vânt din Bodrum - 15,0 km, Castelul Bodrum - 16,0 km.


Restaurante:
Ayva Restaurant - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Pedasa Antique City - 13 km
Morile de vânt din Bodrum - 15 km
Bodrum Marina Yacht Club - 15 km
Castelul Bodrum - 16 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Milas-Bodrum - 39 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Plajă privată
Saună
Seif
Bar
Fitness
Schimb valutar
Aer condiționat
Plajă
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Bar la piscină
Muzică/ spectacole live
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Meniu pentru copii - cu plata
Concierge
Tur cultura locala - cu plata
Pardoseală de lemn sau parchet
Halat de baie
Radio
Laptop