Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată în Marmaris, Alkan Hotel este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Alkan Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, parchet și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină sau la munte. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de cada cu hidromasaj care există în anumite camere.

Proprietatea oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa la restaurant. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Alkan Hotel stă zilnic la dispoziție. În plus, proprietatea oferă un snack-bar unde oaspeții pot avea gustări, snacks-uri.

Alkan Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Alkan Hotel oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând darts sau biliard.

Alkan Hotel este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă ciclism. La proprietate există serviciul de închirieri biciclete.

Alkan Hotel dispune și de cameră pentru bagaje. Este disponibil de asemenea serviciul de schimb valutar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscină exterioară
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Snack bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Baie cu duș
Terasă
Seif - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Darts
Curăţătorie chimică - cu plata
Mic dejun în cameră
Vedere la piscină
Ciclism
Cadă cu hidromasaj
Biliard
Parcare la proprietate
Vedere la munte
Pardoseală de lemn sau parchet
Închirieri biciclete
Room service