Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zenith Conference Spa Hotel(fostul Golden Tulip)

   Bulevardul Mamaia, Constamta 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul este amplasat in nordul statiunii Mamaia, pe malul marii. Este compus din doua corpuri de cladire (denumite Jupiter si Junona), unul paralel, iar celalalt perpendicular pe tarmul Marii Negre.

Hotel Zenith dispune de 290 de camere cu structuri variate, unele dintre ele avand vedere frontala catre mare. Hotel Zenith este deschis pe durata intregului an si se adreseaza atat turistilor veniti in vacanta, cat si turistilor din segmentul business, punand la dispozitia celor din urma un centru de conferinte modern si bine utilat.

De asemenea, detine un restaurant cu terasa, piscina in aer liber - acces contra cost in intervalul 08.00-18.00, parcare proprie gratuita in limita disponibilitatilor ( 85 locuri), internet wireless in receptie si spatiile comune, bar de zi, terasa, lift, kids corner, 4 etaje, 290 camere, nu se accepta animale de companie.
Hotelul dispune de plaja in administrare privata, amenajata cu sezlonguri si umbrele, care functioneaza zilnic intre orele 07.00 si 19.00. Umbrelele si masutele pe plaja se asigura gratuit, insa numai in limita disponibilitatilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
parcare contra cost
Piscină interioară
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
restaurant a la carte
Plajă privată
loc de joacă

Locatie