Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Scapino Hotel

   Constanța 900001, România, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Scapino este situat in centrul statiunii Mamaia, langa vechiul Cazino, la doar 100 m de malul Marii Negre si 50 m de Lacul Siutghiol. Inaugurat in 2013, hotelul Scapino este o aparitie unica pe litoralul Marii Negre, care surprinde prin design-ul modern, eleganta cromatica si amenajarile interioare de lux.

Camerele au aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wi-fi gratuit, uscator de par,telefon Număr total camere: 33 Single: 1 Duble: 29 Hotelul Scapino va ofera 3 apartamente Junior Suite care au un living cu canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial, LCD in ambele camere, baie cu cada si doua balcoane. Unul dintre apartamente poate fi oferit si ca Senior Suite, cu doua dormitoare si un living.

Dotarile generale ale hotelului includ: restaurant -cu specific international cu influente mediteraneene, in special cele ale bucatariei italiene, parcare proprie -gratuita pentru sejururi de minim 5 nopti, internet -wi-fi gratuit, pastrare obiecte de valoare, lift.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
parcare gratuita
transfer de la si/sau la aeroport
Camere pentru nefumători
restaurant a la carte
cafe bar

Locatie