Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16)

   Bulevardul Mamaia 477, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

New Splendid Hotel, noul corp construit, este o extindere a corpului principal inaugurat in primavara lui 2016; restaurantul, receptia si lobby-ul fiind comune cu Hotel Splendid.


New Splendid Hotel & Spa - Adults Only (+16) este situat în staţiunea Mamaia, la doar 200 de metri de plajă, şi oferă acces gratuit la zona de spa şi la piscina interioară. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, precum şi de parcare privată gratuită.


Toate camerele includ TV cu ecran plat, iar unele camere au zonă de relaxare, pentru confortul oaspeţilor. Oaspeţii pot savura o ceaşcă de ceai pe terasa sau balconul unităţii de cazare. Toate camerele au baie privată. Printre dotările suplimentare se numără halate de baie şi papuci.

Oaspeţii pot lua masa la restaurant sau pot savura băuturi la bar. Recepţia proprietăţii este deschisă nonstop.


Masa: restaurant propriu 4*; acesta ofera un mix de preparate traditionale romanesti si preparate cu specific international. In perioada 01.07 - 31.08, toate mesele se organizeaza sub forma de bufet suedez. in restul perioadelor, micul dejun se serveste bufet suedez iar pranzul si cina in sistem fisa cont.

Centrul wellness este destinat exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani! Acesta ofera o piscina interioara cu zona de hidromasaj, sauna uscata, sauna umeda, dus emotional, fantana de gheata si o zona de relaxare, dar si de servicii de masaj, cu programare prealabila.

Nu se accepta animale de companie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Room Service
parcare gratuita
Piscină interioară
spa si centru de wellness
Hot tub
Laundry Service

Locatie