Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vega

   Hotel Vega, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Vega se afla in nordul statiunii Mamaia la cativa pasi de tarmul marii pe cea mai intinsa plaja privata din Mamaia. Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice Feng Shui: foc, pamant, apa si aer. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante echilibrate de rosu, maro, albastru marin si alb. Elegant si rafinat, dar in acelasi timp cald si primitor.

Cu o capacitate de 230 locuri in interior si 140 locuri pe terasa, Akolade este restaurantul unde va rasfatam cu preparate delicioase din bucataria internationala.Micul dejun (si dejunul in timpul verii) se servesc in stil bufet si sunt un amestec culinar perfect al culturilor gastronomice mediteraneene. In restaurantul hotelului Vega puteti organiza diverse evenimente private: mese festive, aniversari sau petreceri de companie. Restaurantul beneficiaza si de un separeu pe care il puteti rezerva pentru evenimente restranse, cu pana la 40 persoane.

Tulip Beauty & Spa Rituals cuprinde doua spatii diferite, insa unite in concept si standarde de calitate ale serviciilor, respectiv salonul de infrumusetare Tulip Beauty (coafor, cosmetica, manichiura, pedichiura, tratamente faciale, tratamente faciale de lux) si un centru spa dedicat ritualurilor de relaxare, Tulip Spa Rituals (masaje, exfolieri corporale, spa pentru barbati, impachetari corporale etc.).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
parcare gratuita
Sală de fitness
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
cafe bar
loc de joacă
umbrelute / sezlonguri

Locatie