Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Parc

   Bdul Mamaia, Hotel Parc, Mamaia, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Parc este situat la intrarea în Mamaia, chiar pe marginea plajei,aproape de Aqua magic,telegondola și Pavilionul Expozițional,cu vedere frontală spre Marea Neagră.

Număr total camere: 192 Single: 26 Duble: 153 Apartamente: 13 - apartamentul este compus din living și dormitor. aer condiționat, TV, minibar, baie cu cadă, balcon, internet, uscător de păr. Unele camere beneficiază de vedere la plajă sau la Marea Neagră. Restaurantul hotelului oferă preparate internaţionale într-un cadru informal.
Oaspeţii au la dispoziţie şi room service. Oaspeţii pot admira apusul de soare de la barul Sky View, aflat la etajul 14.

Complexul Parc ofera numeroase posibilitati de distractie si relaxare, dar si un cadru oportun desfasurarii activitatilor profesionale. Facilităţile de agrement includ o cadă cu hidromasaj şi un centru de fitness, iar oaspeţii au la dispoziție servicii de închirieri de biciclete și prânzuri la pachet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
parcare gratuita
Piscină exterioară
cafe bar

Locatie