Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Opera

   Statiunea Mamaia Nord, Str Lotus, Nr 14, Constanța, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Această locație unică pe litoralului românesc, inaugurată în luna mai a anului 2017, isi propune să vă ofere detașare totală de cotidian, prin anticiparea dorințelor și așteptărilor dumneavoastră. Complexul Opera vă pune la dispoziție un pachet complet de servicii de excelență, un personal bine instruit, dar mai ales dotări de ultimă generație, moderne și unice pe riviera românească. Hotel Opera este în același timp și locul ideal pentru călătoriile de afaceri. Pune la dispoziție o sală de conferințe performant dotată pentru a mulțumi chiar și cele mai exigente cerințe.

Toate camerele au vedere la mare, sunt elegant decorate, păstrând cromatica naturală a peisajului, nuanţele de turquoise, albastrul marin şi auriul nisipului fiind în ton cu amplasarea hotelului direct pe plajă, sistem de acces în cameră pe baza cartelelor magnetice, halate baie, papuci şi un meniu special de perne la dispoziţia dumneavoastră într-un pat king – size.

Timpul petrecut în Complexul Opera să fie măsurat doar în zile însorite petrecute fie pe plaja privată a hotelului sau la piscină, și în seri elegante în care mâncărurile și băuturile rafinate servite în restaurantul și barurile hotelului vă vor desfăta simțurile.

Hotelul asigura gratuit 2 sezlonguri pe plaja/camera/sejur. Observaţii Nu este permis fumatul in camere si spatiile comune. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber incalzita (acces gratuit)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
Room Service
parcare gratuita
Piscină exterioară
Plajă privată
cafe bar
loc de joacă

Locatie