Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Nyota

   Bulevardul Mamaia, Nr 566, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Cu vedere la mare, acest hotel elegant este la o plimbare de 5 minute de plajă, la 6 km de Aqua Magic și la o plimbare de 11 minute de cea mai apropiată stație de autobuz.

Camerele elegante includ Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat și balcoane, precum și minibaruri. Suitele oferă camere de zi cu canapele extensibile, plus ceai și coffeemakers. Apartamentele modernizate oferă bucătării și 2 terase.
Vacanța este egală cu relaxarea. De la un somn odihnitor după o zi de plajă sau o noapte de distracție la admirația răsăritului de soare sau apusului de soare pe balconul camerei, la NYOTA Hotel vă oferim confortul unei camere cu un design special care vă creează cele mai frumoase amintiri.

Oferă o piscină încălzită din mai până în septembrie, cu o zonă pentru copii și o zonă cu jacuzzi. Chiar și la marginea piscinei puteți savura un cocktail sau o bere rece la barul de la piscină. Găsiți întotdeauna un prosop de piscină disponibil, nu este nevoie să-l luați pe cel în cameră. În cazul în care rezervați un apartament, veți găsi o mașină de espresso unde puteți face cafea gratuită în prima oră dimineață. La NYOTA veți avea întotdeauna siguranța de a găsi un spațiu de parcare, deoarece parcarea noastră decked are scaune pentru toate camerele hotelului și vă păstrează mașina la umbra și supravegherea video. Pe lângă acestea, există multe servicii pe care le veți descoperi când veți ajunge și echipa noastră vă va ajuta să aveți o ședere minunată.

Alte facilități includ o piscină în aer liber încălzită, un bar la piscină și un restaurant rafinat, cu terasă la piscină. Spațiul de eveniment este disponibil.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
Restaurant
Room Service
parcare gratuita
Piscină exterioară
Plajă privată
cafe bar

Locatie