Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Iaki

   Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Iaki este unul dintre cele mai vechi si importante hoteluri de pe litoralul romanesc, datorita traditiei si istoriei sale indelungate si a serviciilor de calitate oferite in prezent. Se remarca in primul rand prin arhitectura deosebita, cu arcade elegante si terase generoase cu vedere spre mare, cu o curte interioara frumos amenajata, dar si prin dotarile pe care le pune la dispozitia turistilor.

Hotelul detine 122 camere, 84 duble, 38 apartamente. Camerele sunt dotate cu AC, TV, minibar, seif, baie cu dus, internet, uscator par, telefon.

Acest hotel dispune de plaja privata, piscina in aer liber, trei restaurante, baruri, teren de fotbal, SPA Center modern cu piscina acoperita si incalzita, loc de joaca pentru copii, parcare, cofetarie etc.
Centrul de conferinte cuprinde 4 sali cu o capacitate totala de 400 de locuri si include toate dotarile necesare unui eveniment reusit. Sala de receptii poate gazdui un numar de 150 de persoane. Hotel Iaki Mamaia este deschis tot timpul anului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Sală de fitness
Piscină interioară
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
cafe bar
loc de joacă
Baza de tratament

Locatie