Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Amiral

   Mamaia, Constanța 900001, Mamaia, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Amiral are o pozitionare privilegiata, pe plaja, si face parte dintr-un lant hotelier romanesc care detine un total de 19 hoteluri.

Hotelul are un restaurant cu 200 de locuri, un bar de zi, terasa, o sala de conferinte cu 60 de locuri.
Hotelul ofera cazare cu mic dejun bufet suedez si are o piscina exterioara pentru adulti si copii (comuna cu hotelurile Comandor si Orfeu), sezlong la piscina cu salteluta, loc de joaca pentru copii, centru SPA (contra cost-in cadrul hotelului Comandor), masa biliard, schimb valutar.

Pentru cei mici exista loc de joaca si piscine pentru copii.

Hotelul Amiral are un total de 120 camere duble standard si apartamente, dupa cum urmeaza: 89 camere duble standard cu pat matrimonial, 26 camere duble standard twin, 4 apartamente standard si un apartament de lux.
Toate camerele duble au vedere la mare. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, internet, televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina dus, usctor de par, seif electronic.

Reduceri copii:
- copiii pana la 2 ani au reducere 100 % la cazare cu mic dejun
- copiii intre 2 si 6.99 ani au cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar iar micul dejun il achita in valoare de 50%.
- copiii intre 7 si 13.99 ani achita 50% din valoarea unui loc in dubla cu pat suplimentar si 100% pentru micul dejun




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
parcare gratuita
Sală de fitness
Camere pentru nefumători
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
accepta animale de companie

Locatie