Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bansko Royal Towers


Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Bansko și deține piscină interioară și un centru spa care oferă oaspeților servicii de întreținere și relaxare. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Dotările camerelor de la Bansko Royal Towers asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat și televizor. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu duș. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Centrul de wellnes și spa de la Bansko Royal Towers oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună. Cada cu hidromasaj este disponibilă la proprietate. Bansko Royal Towers oferă piscină interioară unde oaspeții se pot relaxa indiferent de vreme.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness. Din oferta de activități sportive fac parte și orele de golf.

Bansko Royal Towers are un loc de joacă special amenajat în grădină.

Proprietatea oferă celor interesați centru de închiriere echipament de ski. Bansko Royal Towers dispune și de lift și cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 96 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Bansko Royal Towers sunt: Telescaun Bansko - 200 m, Biserica Sf. Treimi - 1,1 km, Comuna Bansko - 1,4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sală de fitness
Lift
Camere pentru nefumători
Schi
Saună
Fitness
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Aer condiționat
Jacuzzi
Magazine
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Baie cu duș
Wi-Fi camere gratuit
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Cadă cu hidromasaj
Spa/ centru wellness
Cameră cu aburi
Piscină încălzită
Parcare la proprietate
Închiriere echipament de schi
Depozit schiuri
Acces direct la pârtiile de schi

Locatie