Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Emiratele Arabe Unite - Vacante Exotice

Emiratele Arabe Unite reprezinta una dintre destinatiile cele mai sigure ale Orientului Mijlociu care ofera servicii turistice la standarde ridicate, imbinate cu gustul exotismului. Aici poti face shopping in...

Citeste mai mult

Emiratele Arabe Unite - Vacante Exotice


Emiratele Arabe Unite reprezinta una dintre destinatiile cele mai sigure ale Orientului Mijlociu care ofera servicii turistice la standarde ridicate, imbinate cu gustul exotismului. Aici poti face shopping in magazinele designerilor de top, te poti relaxa pe plajele superbe savurand un cocktail in timp ce te gandesti la care restaurant traditional sa cinezi si in ce club luxos sa dansezi pana dimineata.

Emiratele Arabe Unite, cu o suprafata de 91.700kmp, sunt o federatie formata din sapte emirate independente, constituite in perioada cand britanicii s-au retras din Golf in anul 1971, astfel  pe 2 Decembrie 1971 , emiratele Abu Dhabi , Dubai , Sharjah , Fujairah , Ras Al Khaimah , Umm Al Quiwain si Ajman au format statul numit Emiratele Arabe Unite de astazi.

In Emiratele Arabe predomina desertul, insa aici se gasesc munti stancosi precum si campii fertile. Emiratele Arabe Unite, cu o cultura traditionala deosebita, ce imbina confortul occidental cu traditiile orientale, este una dintre zonele turistice care se dezvolta foarte repede, oferind turistilor sositi aici, toate conditiile pentru o vacanta de neuitat.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!