Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Brazil - Vacante Exotice

Renumita pentru carnavalul de la Rio, samba, Amazon, fotbal si cafea, Brazilia ofera o diversitate peisagistica si culturala unica in lume, acoperind aproape o jumatate din continental sud-american....

Citeste mai mult

Brazil - Vacante Exotice


Renumita pentru carnavalul de la Rio, samba, Amazon, fotbal si cafea, Brazilia ofera o diversitate peisagistica si culturala unica in lume, acoperind aproape o jumatate din continental sud-american.

Aici poti trai cele mai tari experiente dintr-o viata: de la plimbari prin orasele vechi coloniale, la viata de noapte din Rio, relaxare pe plajele á la Caraibe  de pe Coasta Verde, la una dintre minunile lumii – cascada Iguazu si pana la o zi de descoperire a junglei in barcuta precum un adevarat conquistadorincheiata cu o noapte alba in mijlocul pustietatii din jungla.

Cea mai buna plaja din lume este chiar in Brazilia si anume: Baia do Sancho ce se regaseste in arhipelagul Fernando de Noronha. Aici, cele 21 de insule formeaza un adevarat parc marin ce atrag numerosi iubitori de scufundari ce vin aici pentru a vedea balene, pesti clovni, pesti papagali, anemone, rechini de recif si testoase Hawksbill.

 

 

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou!