Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL CONTINENTAL

   Ur Sunny Beach Sn, 8240 Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria Vezi locatia pe harta

de la
211 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate de 3 stele se află în Sunny Beach, la 350 m de plaja Sunny, și oferă unități de cazare cu aer condiționat și piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați.

Dotările camerelor de la Park Hotel Continental asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor și seif. Băile sunt dotate cu duș. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Park Hotel Continental stă zilnic la dispoziție.

Facilitățile spa de la Park Hotel Continental oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj. Park Hotel Continental oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Park Hotel Continental oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând darts sau biliard.

Park Hotel Continental este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Park Hotel Continental are un loc de joacă special amenajat în grădină.

Park Hotel Continental dispune și de cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Park Hotel Continental se află la 3,2 km de Orașul vechi Nesebăr și la 20 km de Aeroportul Burgas. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Camere pentru nefumători
Bar
Cameră pentru bagaje
Schimb valutar
Șezlonguri
Umbrele de soare
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Terasă
Seif - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Tururi cu bicicleta
Darts
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Magazin de suveniruri
Sală de conferințe - cu plata
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Închiriere echipament tenis - cu plata
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat

Locatie