Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BURGAS BEACH

   8240 Slanchev Bryag, Sunny Beach, Bulgaria, Sunny Beach, Bulgaria

de la
358 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Sunny Beach, la o distanță de 70 m de plaja Rumba, Burgas Beach este o proprietate de 4 stele care dispune de piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră.

Dotările camerelor de la Burgas Beach asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit, mochetă și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la grădină. Accesul la serviciul Wi-Fi este oferit în camere gratuit. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, cele 3 baruri de la Burgas Beach, dintre care unul la piscină și unul în lobby, stau zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Burgas Beach oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună. Servicii de coafor stau la dispoziție celor interesați. Burgas Beach oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Burgas Beach oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau darts. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Programul de seară de la proprietate cuprinde spectacole cu muzică live și alte programe de divertisment. Proprietatea organizează show-uri stand-up comedy.

Pasionații de sport pot opta pentru aerobic sau volei. Burgas Beach este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a practica în zonă sporturi nautice.

Copii se pot distra în piscina special prevăzută pentru ei. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație.

Burgas Beach dispune și de cameră pentru bagaje. Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Proprietatea are acces facil la o plajă cu nisip și pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Burgas Beach se află la 95 km de Orașul Varna și la 26 km de Aeroportul Burgas.

Cele mai apropiate atracții de Burgas Beach sunt: Action Aquapark - 3,8 km, Church of Christ Pantokrator - 4,8 km, Sunset Aquapark Pomorie - 24,0 km.


Restaurante:
Restaurant ( odata pe saptămână bufet tematic) - Bucătărie: internațională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscină exterioară
All Inclusive
Seif
Lobby bar
Schimb valutar
Club pentru copii
Magazine
Umbrele de soare
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Darts
Animatori
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Coafor - cu plata
Aerobic
3 baruri
Minidisco
Polo
Stand-up comedy
Cameră pentru bagaje
Șezlonguri
Plajă publică
Piscină pentru copii
Muzică/ spectacole live
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Divertisment de seară
Tenis de masă
Volei pe plajă
Mochetă
Bar la piscină
Spălătorie - cu plata
Terasă
Saună - cu plata
Vedere la grădină
Plajă cu nisip/pietriș
Călcătorie - cu plata
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat
Curățenie în cameră - zilnic
Plajă - la 70 m
Sală de conferințe - cu plata
2 tobogane cu apă
Recepție non-stop
Restaurant în aer liber
Acces facil la plajă