Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PERUNIKA

   9007 Golden Sands, Varna, Bulgaria, Nisipurile De Aur, Bulgaria Vezi locatia pe harta

de la
195 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat statiunea Nisipurile de Aur la o distanta de 150 m fata de plaja. Centrul statiunii se afla la 250 m fata de hotel.

Acest hotel dispune de camere duble (max 2+2) si apartamente (max 2+2), toate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, baie cu dus si balcon.

Pentru servirea mesei, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai restaurantul unde se pot servi preparate locale si internationale.
Tip de masa: mic-dejun si All inclusive Descriere concept All Inclusive: mic-dejun , pranz si cina stil bufet, gustari si inghetata dupa-amiaza, cine tematice de 2 ori/saptamana (specific bulgaresc si pescaresc); bauturi locale alcoolice si non-alcoolice intre orele 10:00 - 23:00.

Pune la dispozitia oaspetilor, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, darts, sah si tenis de masa. Contra cost: centru balneologic, sauna, masaj si consult medical, coafor si biliard. Animalele de companie pot fi acceptate (contra cost, cu rezervare in avans). Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie: teren de tenis, darts, karaoke, piscina exterioara.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Sală de fitness
Piscină exterioară
spa si centru de wellness
accepta animale de companie
cafe bar

Locatie