Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
622 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Nikiana (Lefkada), Summertime Inn este o proprietate de 3 stele unde oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Summertime Inn asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și pardoseală de gresie/ marmură. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Un plus de confort este dat de zona de relaxare cu canapea care există în anumite camere. Summertime Inn are unități de cazare cu chicinetă dotată cu plită de gătit, ustensile de bucătărie și frigider. Ele au de asemenea zonă de luat masa. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Proprietatea pune la dispoziție un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Beneficiind de avantajele chicinetei, oaspeții pot să iși prepare micul dejun sau ale gustări și să le savureze pe balcon.

Summertime Inn oferă piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare. Summertime Inn oferă o piscină cu vedere panoramică asupra întregii zone.

Summertime Inn dispune și de cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Oaspeții pot petrece momente de relaxare în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Summertime Inn are acces la o plajă publică.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 19 km.

Cele mai apropiate atracții de Summertime Inn sunt: Cascada Dimosari - 5,5 km, Insula Scorpionilor - 7,7 km, stație de autobuz - 8,3 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camere pentru nefumători
Piscină interioară
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Plajă publică
Bar
Cameră pentru bagaje
Snack bar
Aer condiționat
Plajă
Cafenea
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Mic dejun în cameră
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Jucării pentru piscină
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Chicinetă
Canapea extensibilă
Pardoseală de gresie/ marmură
Radio
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Birou
Baie cu duș
Piscină exterioară

Locatie