Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alegria Maripins (Fergus Maripins)

de la
1040  938 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Malgrat de Mar (Costa Brava), Alegria Maripins este o proprietate de 4 stele unde oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Dotările camerelor de la Alegria Maripins asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Alegria Maripins stă zilnic la dispoziție.

Alegria Maripins oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Alegria Maripins oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Pe parcursul zilei echipa de animatori organizează activități de grup, concursuri cu premii și alte momente de entertaiment. Seara, proprietatea oferă diverse programe de divertisment.

Alegria Maripins este o alegere bună pentru cei interesați de sport în natură. Ei au posibilitatea de a merge în tururi cu bicicleta.

Alegria Maripins dispune și de lift și cameră pentru bagaje.

Alegria Maripins are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 29 km.

Cele mai apropiate atracții de Alegria Maripins sunt: Blanes Convent - 6,7 km, Silence Spa - 7,9 km, Gnomo Park - 8,8 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Piscină exterioară
Plajă publică
Bar
Cameră pentru bagaje
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Închirieri biciclete - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Animatori
Divertisment de seară
Tenis de masă
Prosoape pentru piscină
Plajă - la 100 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata