Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEGRIA Sun Village


Descriere

Situată în Lloret de Mar (Costa Brava), Alegria Sun Village este o proprietate de 4 stele unde oaspeții au la dispoziție camere cu vedere la mare, restaurant, piscină în aer liber și terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepția deschisă non-stop este disponibil să întâmpine oaspeții la orice oră. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit.

Sunt disponibile 168 camere. Dotările camerelor de la Alegria Sun Village asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la mare sau la munte. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Alegria Sun Village stă zilnic la dispoziție.

Alegria Sun Village oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri și umbrele de soare, unde oaspeții pot să se relaxeze și să se bronzeze.

Alegria Sun Village are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Girona Costa Brava, situat la o distanță de 23 km.

Cele mai apropiate atracții de Alegria Sun Village sunt: Santa Clotilde Gardens - 2,7 km, Pitch and Putt Papalus - 3,1 km, Gnomo Park - 3,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
Camere pentru nefumători
Piscină exterioară
Plajă publică
Seif
Bar
Aer condiționat
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Frigider
Meniu bufet
Seif - cu plata
Plajă cu nisip
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Vedere la munte
Plajă - la 200 m

Locatie