Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
961  798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situată în Alanya (Antalya), la o distanță de 100 m de plaja Kleopatra, Kahya este o proprietate de 4 stele care dispune de piscină interioară, piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de facilități spa. Proprietatea pune la dispoziție, de asemenea, sală de fitness. Pe timpul zilei se organizează activități de agrement, iar seara sunt oferite programe de divertisment. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Există parcare pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 250 camere. Dotările camerelor de la Kahya asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor cu canale prin satelit și seif. De asemenea ele sunt prevăzute cu minibar. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. Băile sunt dotate cu cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil bufet. Bucătăria internațională propune preparate culinare pentru gusturi diverse. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Kahya stă zilnic la dispoziție.

Centrul de wellnes și spa de la Kahya oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj sau de relaxare în saună sau la baia cu aburi. Baia turcească este disponibilă la proprietate. Kahya oferă piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Kahya oferă activități de agrement care satisfac gusturi diverse. Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând tenis de masă sau biliard. Seara, proprietatea oferă diverse programe de divertisment.

Pentru pasionații de sport proprietatea pune la dispoziție o sală de fitness.

Kahya propune diverse facilități pentru copii. Aceștia pot petrece timp în piscina special prevăzută pentru ei, dotată cu tobogane cu apă, sau la locul de joacă amenajat. Clubul pentru copii oferă activități interesante pentru aceștia și diverse programe de animație.

Sunt disponibile de asemenea serviciul de schimb valutar și serviciul de spălătorie

Kahya are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa, situat la o distanță de 39 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kahya sunt: Aquapark Alanya - 200 m, Alanya Archaeological Museum - 300 m, Centrul Cultural Alanya - 300 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Lift
Restaurant
All Inclusive
Seif
Bar
Fitness
Schimb valutar
Minibar
Club pentru copii
Magazine
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu bufet
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Magazin de suveniruri
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Biliard
Meniu pentru copii
Plajă publică
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Călcătorie - cu plata
Piscină pentru copii
Bar la piscină
Plajă - la 100 m
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Loc de joacă în aer liber
Tobogane cu apă
Plajă cu nisip/pietriș
Tenis de masă
Articole de toaletă gratuite
Acces imediat la plajă
Sală de fitness
Sală de conferințe - cu plata
Aer condiționat
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Terasă
Parcare pe stradă
Divertisment de seară
Plajă
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Șezlonguri

Locatie