Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anamar Zante Hotel


Descriere

Situată în Argassi (Zakynthos), Anamar Zante Hotel este o proprietate de 4 stele unde oaspeții au la dispoziție un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Personalul de la recepție este disponibil la orice oră. Serviciul de închirieri auto este pus la dispoziție celor interesați. Accesul la internet Wi-Fi în spațiile comune este disponibil gratuit. Parcarea este gratuită pentru oaspeții hotelului.

Sunt disponibile 47 camere. Dotările camerelor de la Anamar Zante Hotel asigură un sejur plăcut. Acestea au aer condiționat, televizor, pardoseală de gresie/ marmură și seif. Serviciul de room-service este pus la dispoziție celor care doresc să comande în cameră băuturi sau preparate culinare. De pe balcon sau de pe terasă, oaspeții beneficiază de vedere la piscină sau la grădină. Băile sunt dotate cu cadă sau duș și uscător de păr. Serviciul de curățenie a camerei se asigură zilnic. Pentru familiile cu copii există camere special prevăzute cu un număr mai mare de paturi.

Restaurantul de la proprietate oferă oaspeților posibilitatea de a servi masa în stil à la carte. Oaspeții pot mânca la interior sau pe terasă, în aer liber, în funcție de vreme. Pentru cei care doresc sa savureze un cocktail, o cafea sau alte băuturi, barul de la Anamar Zante Hotel stă zilnic la dispoziție.

Facilitățile spa de la Anamar Zante Hotel oferă oaspeților posibilitatea de a beneficia de masaj. Anamar Zante Hotel oferă piscină exterioară dotată cu șezlonguri, umbrele de soare și bar, unde oaspeții pot servi diverse băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții pot să își petreacă timpul jucând biliard.

Anamar Zante Hotel dispune și de cameră pentru bagaje și seif. Este disponibil de asemenea serviciul de spălătorie.

Anamar Zante Hotel are acces la o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Dionysios Solomos Zakynthos, situat la o distanță de 3,1 km. Proprietatea organizează transfer la cerere, de la/ la aeroport, contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Anamar Zante Hotel sunt: Archelon - 1,8 km, Portul din Zakynthos - 2,1 km, Agios Dionysios Church - 2,2 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Seif
Bar
Cameră pentru bagaje
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Terasă
Frigider
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Bibliotecă
Mic dejun în cameră
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Plajă - la 100 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Pardoseală de gresie/ marmură
Baie cu cadă
Baie cu cadă sau duș
Aer condiționat