Republica Dominicana "cel mai frumos loc de pe pamant"

  • 24 mai 2022

Republica Dominicana este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Caraibe, atragand peste 3 milioane de vizitatori anual.Este a doua insula ca marime din Arhipleleagul Antilelor Mari, denumita in anul 1492 de catre Cristofor Columb "Mica Spanie" si recunoscuta ca cel mai atragator loc vazut vreodata in Lumea Noua.Capitala statului este Santo Domingo, aici construindu-se prima catedrala, universitate si primul spital al Noii Lumi.
 
Punta Cana: localizata in sud-estul insulei, coasta acesteia este pentru multi simbolul Caraibilor, avand plaje splendide cu nisip alb marginite de palmieri, zile insorite pe tot parcursul anului, paduri tropicale, munti presarati de cascade spectaculoase.

Santo Domingo: se afla in Marea Caraibilor, in sudul tarii si este capitala Republicii Dominicane si cel mai mare oras. Se mandreste cu cele mai animate plaje si cu cea mai atragatoare viata de noapte.

La Romana: este una dintre destinatiile populare de plaja ale Republicii Dominicane si din Caraibe.Zona detine numeroase resorturi la malul marii, cum ar fi cele de pe plajele Bayahibe, Casa de Campo, unul dintre cele mai mari resorturi din lume si este destinatie de top pentru golf.

Insula Saona: Situata in sud-estul Republicii Dominicane, Isla Saona este una dintre cele mai mari insule si unul dintre cele mai frumoase locuri din tara.Este situata in provincia La Romana si face parte din Parque Nacional del Este, care se intinde pe 110 km patrati.Fiind parte a unui parc national, pastreaza caracteristicile unui paradis tropical.

Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb marginite de palmieri.


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare