Destinatii exotice ideale pentru o luna de miere perfecta

  • 15 martie 2019

Luna de miere este o perioada magica pentru orice cuplu proaspat casatorit. Indiferent cat de scurta sau lunga ar fi aceasta perioada, ea reprezinta viata frumoasa, plina de iubire si intelegere, pe care cei doi o vor trai impreuna. Tocmai de aceea, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase destinatii pentru luna de miere, in functie de ceea ce credeti ca vi se potriveste.

Santorini, Grecia

Insula Santorini este o feerie in care lumina soarelui elen si albastrul hipnotizator al Marii Egee se amesteca delicat cu casele traditionale albe si domurile albastre ale bisericutelor. Un loc magic ce combina cu stil plaje spectaculoase, peisaje de vis, si orase antice.

Santorini este un vis din care niciun cuplu nu va dori sa se mai trezeasca, apusurile de poveste, apa cristalina, plajele colorate si cultura culinara greceasca fac din Santorini un loc ideal pentru o luna de miere perfecta.

Bali, Indonesia

Bali, supranumita „insula zeilor”, este un paradis indonezian in care te simti ca intr-o fantezie. Aceasta insula plina de mister este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume. Bali este paradis exotic, o insula tropicala cu vulcani ce au inaltimi de peste 3000 m, dar si cu plaje cu nisipuri fine si stralucitoare.

Bali are cate ceva pentru fiecare, asa ca nu aveti cum sa va plictisiti. Daca sunteti un cuplu activ care adora sa aiba parte de tot felul de aventuri, aici va puteti bucura de activitati precum surfing, snorkeling sau scuba diving printre pestii tropicali. Daca sunteti atrasi de latura mistica a acestui loc, veti fi complet fascinati de templele balineze si de vulcanii Batur si Agung, considerati zei de catre localnici.

Maldive

Soare, palmieri şi ape turcoz... un tablou de vis! Pe scurt, Maldive! Acest paradis terestru va va cuceri cu plaje fine cu nisip alb, ape cristaline si lagune turcoaz, rezervatii de corali, apusuri spectaculoase si o atmosfera cu adevarat idilica.

Indiferent de resortul pe care il alegeți, Insulele Maldive, cunoscute si ca „Insulele relaxarii”, promit o vacanța romantica, in care sa va bucurati din plin de momente petrecute impreuna. Aici va puteti caza fie la unul dintre sutele de hoteluri cu servicii impecabile, fie intr-unul dintre bungalow-urile situate pe apa, care va ofera un plus de intimitate si o experienta de neuitat.

Punta Cana, Republica Dominicana

Imagineaza-ti un paradis cu o plaja al carei nisip este alb ca zaharul si atat de fin si perfect incat pare artificial. Adauga apele turcoaz si resorturile all inclusive si descoperi una dintre cele mai apreciate destinatii exotice pentru o luna de miere ideala in Caraibe. Aceasta destinatie este cunoscuta mai mult pentru relaxare decat pentru aventura, dar daca sunteti un cuplu care adora sa aiba parte si de putina nebunie, puteti face drumetii la Hoyo Azul sau cursuri de golf.

Goa, India

Printre cele mai frumoase destinatii din lume ideale pentru luna de miere se numara si Goa. Goa cuprinde in sine mai mult decat plaje insorite si apele linistite ale Oceanului Indian. Spiritul ei este prezent in istoria unica a locului, cultura bogata si variata, precum si unele dintre cele mai frumoase petice de natura pastrate relativ intacte in India de azi.

O mare parte din Goa cea adevarata este ascuns in templele si cladirile sale si in junglele departe de zona costieră. O vacanta in Goa este incompleta fara vizitarea rezervatiilor si parcurilor sale naturale unde se pot observa multe specii de plante si animale caracteristice Indiei

 

Zanzibar, Tanzania

Zanzibar este o destinatie tropicala care a urcat in ultimii in topul favoritelor pentru luna de miere, mai cu seama pentru resorturile luxoase pe care nu trebuie sa platesti o galeata de bani, ca in cazul altor destinatii, pentru plajele spectaculoase, activitatile marine si experienta culturala unica.

Palawan, Filipine

Votata trei ani la rand ca fiind cea mai frumoasa destinatie din lume, Palawan este un paradis exotic lasat de zei pe Pamant pentru noi muritorii. Pe langa nisipul alb si oceanul turcoaz, insula te incanta si cu formatiuni deosebite care amintesc de filmul Avatar: pesteri, lagune, rauri subterane si jungle tropicale. Biletele vor fi mai costisitoare deoarece este o destinatie indepartata, insa cazarea si mancarea sunt destul de accesibile.

 

Madeira, Portugalia

Frumoasa Portugalia are numeroase bijuterii naturale care par desprinse din cartile de povesti, iar unul dintre aceste locuri se numeste Madeira, situata in Atlanticul de Nord si considerata una dintre cele mai frumoase insule din lume. Madeira este o destinatie ideala pentru luna de miere, atat pentru cuplurile care isi doresc o vacanta romantica si relaxanta, cat si pentru cuplurile care iubesc aventura. Puteti lenevi ore intregi pe nisip (insula se poate lauda cu unele dintre cele mai curate plaje, cu un nisip extrem de fin) sau va puteti aventura in valurile oceanului pentru sesiuni de inot, scuba diving, snorkeling sau plimbari cu yachtul. In Madeira se regaseste Portul Funchal, locul unde stationeaza si pleaca cele mai importante nave de croaziera din lume.

 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare