Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion 2024

Noaptea dintre ani se anunta unica! Niconia Travel isi intampina turistii cu oferte Revelion 2024 catre unele dintre cele mai spectaculoase destinatiii ale lumii! Avem o intreaga gama de oferte -circuite unde puteti petrece trecerea dintre ani alaturi de cei dragi, cum ar fi Revelion Viena fiind unul dintre cele mai distractive orase in care iti poti petrece vacanta de Revelion,

Citeste mai mult

Revelion 2024


Noaptea dintre ani se anunta unica! NiconiaTravel isi intampina turistii cu oferte Revelion 2024 catre unele dintre cele mai spectaculoase destinatiii ale lumii! 

Avem o intreaga gama de oferte -circuite unde puteti petrece trecerea dintre ani alaturi de cei dragi, cum ar fi Revelion Viena fiind unul dintre cele mai distractive orase in care iti poti petrece vacanta de Revelion, Revelion Budapesta una din cele mai vibrante destinatii de sarbatori, este un oras impodobit cu o arhitecura greu de egalat, Revelion Amsterdam este unul dintre cele mai populare orase din Europa unde poti sa-ti petreci momentul unic al trecerii in noul an ! Cea mai mare petrecere de Revelion are loc la Oosterdock, cu celebra nava VOC Amsterdam si Muzeul Maritim care asigura un fundal spectaculos petrecerii de Revelion. 

 De asemenea, avem o multime de alte destinatii unde sa iti petreci Anul Nou!