Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Craciun 2023

Sarbatorile de iarna se apropie, iar noi va asteptam cu o multime de oferte pentru aceste momente magice. Petrece Sarbatoarea Craciunului alaturi de cei dragi intr-un cadru de poveste, in cele mai variate destinatii turistice!  Puteti alege Piata de Craciun Paris – Capitala Luminilor unde nimic nu este mai incantator decat festivitatea aprinderii luminilor de Craciun pe Champ Elysees, Piata de Craciun La New York aici Craciunul are un farmec aparte. Principalele atractii turistice si orasul deopotriva se transforma intr-un adevarat taram al minunilor, feeric luminat, ...

Citeste mai mult

Craciun 2023


Sarbatorile de iarna se apropie, iar noi va asteptam cu o multime de oferte pentru aceste momente magice. Petrece Sarbatoarea Craciunului alaturi de cei dragi intr-un cadru de poveste, in cele mai variate destinatii turistice! 

Puteti alege Piata de Craciun Paris – Capitala Luminilor unde nimic nu este mai incantator decat festivitatea aprinderii luminilor de Craciun pe Champ Elysees, Piata de Craciun La New York aici Craciunul are un farmec aparte. Principalele atractii turistice si orasul deopotriva se transforma intr-un adevarat taram al minunilor, feeric luminat, decorat cu brazi de Craciun si numeroase luminite multicolore care inunda toate strazile si cladirile din New York. 

 Niconia Travel va ofera o multitudine de oferte pentru Craciun 2023, pentru a simti emotia sarbatorilor de iarna.